Aronija u prahu dodatak je prehrani koji jača obrambenu sposobnost organizma.

U suradnji s nutricionistima iz Potsdama dokazano je njeno jako antibakterijsko i antioksidansko djelovanje koje se u najvećoj koncentraciji nalazi u ljusci i sjemenkama aronije.
Prah aronije dobiva se isključivo nakon procesa cijeđenja i odvajanja matičnog soka nakon čega se ljuske i sjemenke aronije pažljivo odvajaju , suše i melju u fini prah. Aronija prah je odličan za dijabetičare, vegetarijance i vegane, ne sadrži gluten, umjetne boje i konzervanse.

PRIMJENA: Malu količinu praha dodati u čajeve, musle, jogurte, namaze ili kao dodatak tijestu za izradu domaćeg kruha. Budući da djeluje kao prirodan konzervans može se umiješati u domaće džemove i marmelade. Za dodatno jačanje prirodne funkcije organizma možete ga pomiješati s medom.

DOZIRANJE: 2 – 3 ČAJNE ŽLICE DNEVNO

Aronija prah