PRAVO ZDRAVO d.o.o. je obiteljska tvrtka koja se bavi uzgojem aronije i grožđa te preradom svježeg voća i povrća u zdrave sokove visoke nutritivne vrijednosti.

Sokove dobivamo u našem proizvodnom pogonu koji zadovoljava HACCP standarde, te je sok je proizveden hladnim tiješnjenjem svježeg voća i pasterizacijom.  Da bi kupac dobio vrhunski proizvod ovakav sok se ne filtrira, ima vrhunski okus, obiluje i visokovrijednim sastojcima koji blagotvorno utječu na zdravlje i pravilno funkcioniranje ljudskog organizma.

Naši sokovi od aronije su vrhunske kvalitete te omogućuju našim kupcima konzumiranje sokova od najzdravije biljke na svijetu, koja sjajno djeluje kao snažan antioksidans u prevenciji bolesti na potpuno prirodan način.

Od sličnih proizvođača na tržištu razlikujemo se visokim stupnjem kontrole sirovine, te se sokovi rade isključivo od sezonskog voća lokalnog podrijetla. Činjenica da umalim serijama serijama proizvodimo ograničene količine soka omogućava nam pregled i kontrolu svake sirovine prije započinjanja proizvodnog procesa.

Pravo Zdravo sokovi ne sadrže nikakve aditive niti umjetna bojila, šećere, vodu ili konzervanse, čak ni limunsku kiselinu. Proizvedeni su isključivo od svježeg sezonskog voća uz minimalni dodatak vitamina C. Boja i okus soka može varirati zavisno o sorti voćke od koje je proizveden. Svaki naš proizvod je potpuno jedinstven i prepoznatljiv te broj zadovoljnih kupaca stalno raste.

Učinite i vi nešto za svoje zdravlje, kušajte PRAVO ZDRAVO sokove!