Mutni sok Mandarina

Odličan sok prepun vitamina C. U proizvodnji smo odstranili koru prije prešanja i samim time odstranili sva ulja i pesticide iz kore mandarine.

Pakiranje: 200 ml, 1 L

Category:

Opis

Mutni sok Mandarina je naš prvi sok iz porodice agruma. Razlikuje se od ostalih sokova te vrste po načinu proizvodnje. Da bi izbjegli kontaminaciju soka uljem iz kore odlučili smo potpuno odstraniti koru prije samog prešanja. Samim tim sok je izuzetno zdrav i ukusan. Odlikuje se jako visokim postotkom vitamina c. Okus mu je snažan i ne presladak.

Sok od mandarine je savršen odabir za fresh početak dana. Najvažnije fitokemikalije mandarine su flavonoidi i terpeni, a žućkasta boja potječe od ksantofila, te vitamina A koji je zaslužan za dobar vid i baršunastu kožu. Valja naglasiti i obilje vlakana i vitamina C, koja mandarinu svrstavaju u namirnicu povoljnu za poticanje probave i čišćenje organizma. U 100 g soka od mandarine ima 180 mg kalija, 18 mg kalcija, 8 mg magnezija, 14 mg fosfora, a tu su i željezo, cink i bakar, uz obilje antioksidativnih fitokemikalija.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Mutni sok Mandarina”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *