Super sport energetski paket

160.00 kn

Super sport energetski paket “Pravo Zdravo” sadrži:

  • C PLUS SOK 750 ml
  • ZELENI SOK 1 L
  • MUTNI SOK JABUKA CIKLA 1 L
  • MUTNI SOK JABUKA MRKVA 1 L
Category:

Opis

Sokovi od voća i povrća – Super sport energetski paket

Sokovi od voća i povrća u Super sport energetski paket o “Pravo Zdravo” za vrhunske sportske rezultate. Za rekreativce i profesionalne sportaše.

Važno je napuniti prave hranjive sastojke prije i nakon intenzivnog treninga kako biste svom tijelu dali snagu i energiju potrebnu za izvođenje i oporavak.

Zeleni sokovi su najbolja pića prije treninga. Oni ne samo da poboljšavaju respiratornu funkciju i povećavaju krvnu sliku, već pomažu i u smanjenju upale izazvanih fizičkim zahtjevima vašeg treninga. Najbolja pića nakon treninga su ona koja hidratiziraju i nadoknađuju vaše tijelo izgubljenim elektrolitima i energijom. Zato su naša preporuka upravo sokovi od voća i povrća.

Zato nakon treninga popijte čašu našeg soka od jabuke i cikle ili od jabuke i mrkve. Jabuka u ovim sokovima dodatni je bonus, pružajući vam dodatna vlakna i pomažući u regulaciji šećera u krvi. Cikla je prirodni izvor nitrata koji pomažu u smanjenju krvnog tlaka i omogućavaju veći protok krvi, neophodan tijekom tjelesnog treninga. Otkriveni su i nitrati koji povećavaju učinkovitost mitohondrija, što može dovesti do povećane izdržljivosti. Fantastično za sportaše koji traže taj dodatni prirodni poticaj! Što se vlakana tiče, mrkva to nudi u značajnoj količini. Za vrhunske sportske rezultate potrebna je energija. Pojačajte svoju energiju sa našim sokovima i ostvarite vrhunske rezultate na prirodan način.

Sokovi od voća i povrća sastav

Vitamin C

Utvrđena je činjenica da vitamin C značajno doprinosi jačanju našeg imuniteta. To je tvar koja igra veliku ulogu u održavanju snage kostiju i zuba. Poboljšava metabolizam, pospješuje zacjeljenje rana i održavanju kože i kose u dobrom stanju.

Sok od Cikle

Cikla kao povrće prepuno je korisnih sastojaka. Njima uvelike možemo pridonijeti svome zdravlju jer osim hranjivih odlika, ciklu krase i ljekovita svojstva. Najčešće je konzumiramo kuhanu. Može i sirovu u obliku salate i sokova Cikla općenito snaži imunitet, povećava izdržljivost organizma i smanjuje umor.

Sok od jabuke

CRIPPS PINK jabuka, kod nas poznatija kao zlatni delišes,  odlikuje se nježnom i tankom kožicom, ispod koje je čvrsto, hrskavo i sočno meso. Okus jabuke je blag, no iznimno sladak.

Zeleni sok

Prirodni ZELENI SOK dobiven je cijeđenjem jabuke sorte Cripps pink , blitve, špinata, zelene salate i koprive.Ideju za razvoj ovog soka dobili smo od poznate istraživačice Victorie Boutenko. Ona je otkrila da zeleno LISNATO povrće sadrži sve hranjive sastojke potrebne čovjeku.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Super sport energetski paket”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)